ЦСКА елиминира черногорския Титоград след 4:0 в София и 0:0 в Подгорица и продължава напред в Лига Европа, но разочарова с играта си. Най-неприятното е, че нито един от новите футболисти не показва поне засега потенциал, с който да поведе отбора напред. Това се отнася най-вече за италианеца Диего Фабрини, от когото се очакваше да засили халфовата линия и да гради атаките, както и за нападателя Тони Уот. 

Слабите действия на "армейците" изнервиха Люпко Петрович, който не спря да се ядосва и да прави забележки на играчите от треньорската скамейка. При една от реакциите му Евандро вдигна безпомощно рамене, сякаш искаше да каже: "Ами какво да направя?!".

Точно това обаче е проблемът, че никой от ЦСКА не направи нищо впечатляващо на терена. И че лятната селекция на този етап никак не грабва окото...

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Червените" даже можеха да загубят реванша, след като през първото полувреме веднъж гредата им помогна, а след това вратарят Черниаускас се намеси майсторски.

Единственият плюс за ЦСКА бяха момчетата с червени шалчета. Блестящите фенове, над 1000 души, водени от вездесъщия Иван Кюстендилеца, създадоха отлична обстановка на стадиона. Та "армейците" в буквалния смисъл играха пред собствена  публика, тъй като почитателите на Титоград бяха изключително малко. Нещо повече - в деня педи мача доста от тях не знаеха срещу кого ще играе техния тим, я някои си мислеха, че съперник ще им бъде ЦСКА (Москва).

Разбира се, много е рано за генерални изводи. Но последните два двубоя - срещу Етър и втората среща с Титоград, ни показаха, че "армейците" не са сработени и не са готови за битки, титли, трофеи, камо ли за пробив в Европа. Дано всичко това е заблуда и дано тази притеснителна въпросителна, надвиснала над тима, се окаже невярна. В противен случай ще страдат тези, които най-малко заслужават и най-силно обичат ЦСКА - феновете...

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери