Берое стана за резил, допускайки тежка загуба у дома от Левски - 0:4, като по този начин сдаде третото място на "сините". Треньорът на заралии Александър Томаш продължава да лази по нервите на феновете, най-вече заради страхливата игра, която възпитаниците му практикуваха и днес.

Томаш върна позорно жеста на Делио Роси, като затвърди мнението, че може да постига победи единствено срещу отборите извън първата шестица. Срещу челниците Берое успя да спечели единствено срещу Левски на "Герена", когато "сините" разочароваха своите фенове със слаба игра.

И в днешната среща Берое беше боксова круша, като дори можеше да загуби с още по-катастрофален резултат. "Не помним по-страхливо да сме играли от много време насам", коментираха недоволните привърженици под Аязмото.

Феновете в Стара Загора се бяха размечтали за миг, след като тъкмо се появи светъл лъч за третото място, но Томаш сам срина очакванията на всички в града.

Левски беше с някои резерви, но тотално надигра домакините. На пръстите на едната ръка се броят положенията, които беройци създадоха. 

От поредното унижение най-обидени се чувстват феновете. Нещо повече - агитката на Левски се обърна към домакините си с викове "Довиждане!". Май е крайно време самият Томаш да каже "довиждане"... 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА