Първоначално феновете на ЦСКА си мислеха, че равенството с Етър на старта на първенството е случайност. Поредното реми, този път на реванша от Лига Европа в Подгорица срещу Титоград, обаче ни показа, че има нещо притеснително в „червения” отбор.

Играта куца на повечето постове – в защита и най-вече в халфовата линия и в атаката.

Рано е наистина за крайни оценки, но на този етап се вижда, че селекцията не е такава, каквато трябва да бъде. Фабрини би трябвало да е моторът и мозъкът на „армейската” офанзива, а Кери и Уот да превърнат в мощ нападението.

Нищо подобно обаче не се забелязва до момента. И като прибавим понижената форма на някои играчи (Евандро и Али Соу) от миналия сезон, картинката никак не изглежда розова.

Някои твърдят, че тандемът Люпко Петрович – Добромир Митов не е достатъчно ефикасен, но и тук трябва да отбележим, че не бива да се избързва с изводите. Категорично! Даже бихме добавили, че привличането на славния сръбски специалист е закъсняла реакция.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Засега не е ясна и каква е работата на новопривлечения треньор Милош Крушчич, но това е най-малкият проблем. Проблемът е в играта, която, ако не се подобри в следващите дни, „червените” ще изпокапят като круши в решителните битки с Осиек и в първенството.

В тази връзка днес или най-късно утре ще има среща между шефове, треньори и играчи. Дано тя е повече от полезна и се вземат необходимите мерки за изкореняване на минусите на „Армията”, където единственият плюс е публиката. Феновете пак бяха с отбора. Над 1000 души, водени от Иван Кюстендилеца, са пътували близо 13 часа в жегите, за да са до любимците си. И нищо не може да ги спре – включително и аварията на един от автобусите, с който са пътували. Наложило се черногорски митничари да помагат за смяната на ремък. Макар и след големи перипетии, запалянковците бяха на стадиона. Те ще са там и утре, и вдругиден, защото обичат ЦСКА.

Не бива обаче тези, които дърпат конците на „Армията”, и които са доказали своя професионализъм, да позволят ЦСКА да изгуби публиката си. Защото в такъв случай клубът ще изгуби... себе си. Няма ли я тя, ЦСКА ще е едно голямо нищо...
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери