ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Световното първенство по футбол определено не започна по план за някои от големите сили във футбола и тимове с претенции за титлата. 

Изключвайки очакваното, макар постигнато с удар в последните секунди, равенство между Испания и Португалия (3:3), не може да не отбележим, че фаворитите тръгнаха твърде бавно в надпреварата за трофея.

Франция се измъкна с победа с дузпа и автогол, Германия загуби важни три точки след поражение с 0:1 от Мексико, а Бразилия и Аржентина останаха с равенства (1:1) срещу уж по-слабите Швейцария и Исландия.

Не че фаворитите няма да имат сили да постигнат по две победи до края на груповата фаза и да продължат напред, дори като втори отбори. Въпросът е на каква цена!

Напълно възможно е в следващата фаза да играят Франция - Аржентина или Бразилия срещу Германия, при което със сигурност някой ще напусне борбата.

Възможно е да се стигне и до тънки сметки със стратегически равенства или загуби в последния кръг, при което някой може да изгърми.

Куршумът вече е заложен след резултатите от първия кръг. Сега въпросът е - Кой ще има лошия късмет да му се падне след края на груповата фаза?

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)



ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ