Нестор Йевтич, прекръстил се на Ел Маестро, продължава да лази по нервите на „армейските“ фенове. След като се издъни в двете дербита с Левски и Лудогорец, загубени с 0:1, и не успя да спечели като гост на Ботев (Пд), днес пишман-треньорът се препъна и в Стара Загора срещу слабака Александър Томаш.

Доскоро се прокрадваха съмнения, че на този странен индивид мястото му не е в ЦСКА. Сега смело можем да отбележим, че няма и грам съмнения – Нестор със своите „модерни разбирания“ за футбола е пълен срам за най-титулувания български отбор за всички времена.

В ХХI век е пълно е безумие да залагаш на двама еднотипни тарани в атака и да използваш архаична схема на игра. Да беше веднъж, добре, а то няколко пъти – включително и днес, когато през второто полувреме до Али Соу в игра се пръкна Мауридес.  И не той е виновен за пропиляната победа, а друг…

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

След като емблемата се върна у дома, след като бяха платени 8 милиона лева за нея и грейна там, където ѝ е мястото, дойде ред у дома да се завърне и някой доказан треньор (всички знаем, че има само два варианта – Стойчо или Любо). А не пишлигар като Ел Чирако, пардон – Ел Маестро. 

Същият този юнак, със самочувствие по голямо от това на Специалния, преди дни се избъзика с Левски, обявявайки иронично, че те били най-силният отбор на света. Ами, г-н Йевтич, а къде бяхте на дербито със „сините“? Нещо не ви видяхме и чухме. Стояхте безмълвен край тъча и извън стадиона по време и след мача. И вместо да си научите урока, ръсите тъпотия след тъпотия, забивайки си пореден автогол. Че у вас няма нищо майсторско или специално, го надушихме още в първите кръгове. Особено на мача със Славия, когато късметът ви покри. Тогава, всъщност, избухна инфантилното в душата ви – радвахте се и се пързаляхте на терена след гола на Мауридес, все едно сте спечелили Шампионската лига. ЦСКА няма нужда от циркаджии и надути голобради „треньори“, а от мъже с характер и на място. Такива, които след емблемата ще докарат на „Армията“ титлите и купите. И колкото по-бързо си тръгнете или ви разкарат, толкова по-добре за ЦСКА. 

ЯСЕН ГЕОРГИЕВ/БЛИЦ СПОРТ