Станислав Костов реши мача във Варна, вкарвайки не само ценен, но и хубав гол след прекрасен самостоятелен рейд във вратата на Черно море. Така след равенството между Лудогорец и ЦСКА и успеха вчера лъчът на надеждата за Левски отново проблесна.

„Сините” продължават да са в играта за титлата, а сега им предстои пореден сериозен тест – домакинство срещу лидера от Разград.

Никак няма да звучи пресилено, ако отчетем, че основният двигател на успехите се нарича Станислав Костов. Нападателят вече има 20 попадения за Левски и е едноличен лидер в класирането при голмайсторите. За да затвърдим това становище, ще припомним, че общият брой на головете на „синия” тим до момента в първенството е 53.
Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)
Костов не е консуматор, който чака на готово да му поднесат топката и да я добута във вратата. Той е друга мая нападател. Именно попадението му във Варна е отличен пример за това.

Ненапразно през зимата офертите за него не бяха една и две. Станислав обаче предпочете да остане в Левски и да помогне на тима в Първа лига. Ако продължи да го прави, нищо чудно през лятото интересът от чужбина да стане още по-голям.  

Мястото на Станислав обаче не е само на „Герена”, но и в националния отбор. И е сигурно, че той ще бъде един от козовете на България в предстоящите през юни поредни евроквалификации – с Чехия в Прага и с Косово в София.
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019