УЕФА санкционира два наши клуба за съмнения в черно тото. Глоби по 10 000 лева. Голям праз, ще кажат тия, дето правят далаверите. И за жалост ще се окажат прави. Какви са там някакви си 10 бона в сравнение с дебелите пачки, които се изкарват под масата. Муха ги ухапала! За два мача ще си избият парите. И ще продължат да си въртят игрите и пълнят джобовете. Не, не говоря за споменатите два отбора от „Б” група, а по принцип.

Защото „черното тото” го е имало и ще го има, а никой не смее или може би казано по-точно не успява да го пребоядиса и да го превърне в бяло. То ще си стои такова, а там, в тъмнината, някои ще продължават да лапат и гълтат сладко, сладко, без да им пука от нищо. Тъй им нареждат отгоре поръчителите, а и на тях, изпълнителите, никак не им е неуютно. Напротив.

Лошото е, че сред тези някои има и млади футболисти, които още отсега кривват по каменистата пътека. Ама, защо да кривват и защо да е камениста?! Нали трупат пачки, нали си купуват лъскави автомобили, въпреки че официално играят за по 2-3 бона месечни заплати...
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ