Берое загуби с минималното 0:1 от шампиона Лудогорец на собствен терен, след което Александър Томаш започна да обяснява колко добре са се представили футболистите му и как тимът е на прав път. Във втори пореден мач обаче Берое не вкарва гол, което никак не се харесва на феновете. Запалянковците в Стара Загора са свикнали да гледат атакуващ футбол от любимците си, а не окопаване в собствената половина и скука без попадения.  

Днес за пореден път се видя, че просто Томаш не става за големите мачове. Ще ни извинява, но фактите доказват това. Първо беше размазан с 0:6 от ЦСКА на тежкия терен през декември, след което последваха нули и срещу Левски (0:0), както и с Лудогорец - 0:1. 

Футболистите му не могат да вкарат гол на нито един от челниците в класирането, и то при положение, че Берое се цели в Топ 3 и атака на евротурнирите. В същото време огромни нули има и след заплатата на Томаш... 

За феновете на Берое все пак остава надеждата, че любимците им ще победят Верея в дербито на Стара Загора, както и Витоша (Бистрица). Аутсайдерът в Първа лига гостува под Аязмото на 17 март. Едва ли обаче точно успехи срещу тези отбори ще зарадват запалянковците, които през годините свикнаха да ликуват след мачове с Левски и ЦСКА.

Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА