Берое записа една от най-срамните загуби в историята си - 0:7 от Лудогорец, а изключително слабият треньор Александър Томаш все още не си е подал оставката. Формацията му вчера стана за резил при гостуването в Разград в срещата от 30-ия кръг на Първа лига. Томаш, който от отборите в челото успя единствено да излъже още по-слабия Левски (б.р. - победата с 2:1 на "Герена"), а с другите претенденти имаше кръгли нули. 

Същият този специалист цяла седмица се хвалеше, че ще надиграва Лудогорец, а всички видяхме какво стана - отборът му отнесе 7 гола. Той постоянно говори за достойнство и чест, а едва ли осъзнава всъщност тяхното значение. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

В същото време Томаш продължава да стои в Стара Загора и да прибира космическа за родните стандарти заплата... и да морализаторства. Не спира да се прави на философ от Средновековието, а отборът му е напълно посредствен в мачовете на истината. Дори Верея, който е с десет пъти по-малък бюджет, пусна по-малко голове в мача си с Лудогорец (0:5), и се държа по-достойно в сравнение съгражданието си от Берое.

Крайно време е Томаш да престане да философства, да вземе един бял лист и да си написва оставката. Футболната общественост в Стара Загора, феновете на отбора, който е бил шампион и всеки сезон се бори за евроквота, повече не искат любимия им Берое да бъде боксова круша. Защото точно в това Томаш е превърнал Берое в момента. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА