Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Новият треньор на Левски Славиша Стоянович вероятно си дава сметка на какъв горещ стол сяда. Какво ти горещ, направо ври и кипи. Тежестта върху плещите му е огромна, защото неговата задача никак не е лесна. Да изправи порутения „син” колос и да върне не само победите, но и купите и титлите на „Герена”.

Само с чужденци трудно ще се получи. Левски изпитва въпиюща нужда от мъжки сърца и от собствените си рожби. За целта Стоянович трябва да даде нов шанс на двама изпъдени – Васил Панайотов и Антонио Вутов.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Васко доказа какво значи да се раздаваш и да играеш на ниво със синия екип. Антонио също. Да, Вутов е собственост на Удинезе, но ако в Левски имат желание да го вземат отново под наем, ще го направят без никакъв проблем. Въпросът е да искат.

Антонио беше излъган от ръководството на Левски, но в името на „синята” идея всички разминавания и търкания могат да бъдат разрешени. Защото, ако някои са забравили, ще им припомним, че когато е печелил титли и купи, тимът на „Герена” винаги е имал в състава си момчета от школата си. Колкото по-малко биват налагани такива, толкова повече и повече Левски ще се отдалечава от успехите и собственото си Аз. От своята идентичност.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ