ЦСКА загуби с 0:1 гостуването си на Славия от 17-ия кръг на Пръва лига в неподходящ момент, само дни преди ключовата битка с Лудогорец, която трябваше да се явява спор за първото място. 

"Червените" бяха крайно безидейни срещу "белите" от "Овча купел" и разочароваха верните си привърженици. Хилядите фенове на "армейците" очакваха да бъдат стоплени в студената неделна вечер с три точки, които бяха от изключителна важност за отбора. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Треньорът Нестор Ел Маестро обаче се изложи и за пореден път показа, че не е точният човек за ЦСКА. Сърбинът вече няколко пъти получаваше картбланш от ръководството - след болезнените загуби от Левски и Лудогорец, а за капак дойде и равенството 1:1 с трагичния Берое, за да се стигне до днешната издънка. 

Така ЦСКА изостава с цели шест точки от "орлите", които се намират в изключителна форма и в четвъртък на "червените" ще им бъде изключително трудно. Дотогава Ел Маестро трябва да вземе ключови решения относно тактиката, а и очевидно трябва да работи върху мотивацията на футболистите. 

Феновете на ЦСКА недоумяват как може Славия, която беше в серия от четири поредни мача без победа, да дойде днес на "Васил Левски" и да измъкне трите точки срещу явния фаворит. "Белите" дори го направиха с човек по-малко, за което заслужават адмирации. 

Ел Маестро обаче ще има тежка нощ и бъдещето му в ЦСКА към момента е неясно. Определено той не е точният треньор за славния "червен" клуб. 

ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019