Димитър Бербатов бе определен вчера като “голям сърдитко” и “самотник”, което неимоверно ще доведе до сблъсък със Сър Алекс Фъргюсън, ако премине в Манчестър Юнайтед, пише вестник “Мирър”.
Бившият вратар и треньор на  вратарите в Тотнъм Ханс Зигерс твърди, че българинът е отровил атмосферата на “Уайт Харт Лейн” миналия сезон. Бербатов бе изваден от състава на "шпорите"последния уикенд заради негативното си влияние в съблекалнята, след като оповести публично мечтата си да премина на “Олд Трафорд”. От Манчестър предложиха 25 милиона паунда, но Тотнъм продължават да настояват за 30 милиона, за да продадат своя голмайстор.
Зигерс казва, че хората ще са доволни да видят Бербатов от другата му страна. “Бих казал, че е голям сърдитко, това вероятно е най-подходящата дума. Не се впряга в тренировки и това ли личи и в мачовете. Затваря се в себе си – той е доста самотен по този начин”, твърди холандецът - “Не е лесно да общуваш с него и това не е хубаво, защото е добър футболист. Но ако не се стараеш в тренировки, пречиш на отбора. Мисля, че той е кошмарът за всеки треньор. Мартин Йол опита да го извади от това състояние, но когато си с подобрен характер е трудно да се промениш. Така, че където и да отиде, треньорите му ще имат проблем с него.”/БЛИЦ

Бербо направи още една крачка към Манчестър Юнайтед! 
Решават съдбата на Бербо в Монако