Собственикът на Левски Спас Русев е бесен след последните няколко мача на "сините". Клубът записа и доста срамно поражение на "Георги Аспарухов" от Ботев (Враца) с 1:3, което е извадило извън кожата бизнесмена.

Русев обаче не трябва да е ядосан на самите футболисти, а на човека, който създаде хаоса в Левски - Красимир Иванов. Изпълнителният директор, който скоро ще бъде заменен от Павел Колев, направи така, че да се развали колективът в съблекалнята. А това се отрази и на играта. Забавени договори, откази на мениджъри да работят с Левски... Всичко това няма как да не повлияе на самия отбор. Може би просто функциите на Иванов са повече и той не може да се справя с всички. Затова и има голяма логика в това на "Герена" да има нов изпълнителен директор, а отделно Иванов да бъде финансов директор. Очаква се и завършване на преговорите с Илия Груев за поста спортен директор. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

В България често се говори, че спортните директори са излишен лукс в отборите. На това мнение беше дори президентът на Славия Венци Стефанов. Но Левски е голям клуб и се нуждае от такъв. Видно е, че няма как Красимир Иванов да изпълнява всички функции и в повечето случаи не се справя с многото отговорности. Директорът на Левски е с диригентската палка от доста време, а резултатите са плачевни. 
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019