Красимир Балъков си върши чудесно работата в Етър. Без голям бюджет и без много пари легендарният герой от САЩ 94 дърпа „виолетовите” напред в Първа лига. Балъков обяви, че остава във Велико Търново само като треньор и освобождава поста главен мениджър.

Истината обаче е друга. Болярските одежди отесняха на Краси и той трябва да прогресира на друго място. Там, където има по-голям потенциал и повече поле за изява.

Същото се отнася поне за двама от футболистите му. Аласана Мане е халф, който, ако смени отбора, ще разгърне още повече отличните си качества. Отбор с по-голям ранг и по-големи цели от тези на Етър би паснал идеално на играча, собственост на Барселона.

Това важи в пълна сила и за Велко Батрович. Черногорецът е основното оръжие на „болярите” в атака, доказвайки ни го почти във всеки мач.

А Етър със сигурност ще го има след Балъков, Мане и Батрович. Въпросът е къде? Най-доброто място на „виолетовите” е в елита, защото те са от футболен град, в който са се раждали не един и двама таланти.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019