През последните няколко седмици, и по-конкретно в най-пресните срещи на ЦСКА от първенството и Купата, се вижда голям отлив от "Червена България". Става дума за мачовете с Витоша (Бистрица) от двата турнира, които бяха спечелени от "армейците" съответно с 3:0 и 3:1. 

На въпросните срещи, които бяха приятни за наблюдаване (ако съдим по резултатността), то едно нещо, едно хич немаловажно нещо, липсваше. Това, както всички, които са наблюдавали срещите се досещат, е публиката. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

12-ият играч за всеки един отбор го нямаше на стадион "Българска армия" и при единия успех, и при другия, а напротив - публиката бе обидно малко

Тук идва една въпросителна към хилядите, а защо не и милионите привърженици на най-титулувания клуб в България: "Армейци", къде сте!?

Действията на "червените" фенове са нелогични, а с фактите по-долу бързо ще затвърдим това

- На първо място няма как да не се постави класирането в Първа лига, в което ЦСКА се намира на второ място, като е с едва 3 точки по-малко от лидера Лудогорец. Едва, защото 3 пункта са един загубен мач. 

- Второ място заема достигането на "армейците" на четвъртфинал за Купата на България. Нека напомним, че вечният съперник Левски вече отпадна, а за следващ опонент в турнира бе изтеглен Лудогорец (при евентуално преодоляване шансът за краен триумф в турнира е огромен). 

- Накрая, но всъщност не на последно място, най-важно е откупуването на емблемата от собствениците на клуба, за която бяха платени цели 8 милиона лева. Не 100 хиляди, не 500 хиляди, не 1 милион, а цели 8 милиона. Веднага, след като то стана факт, хиляди привърженици се "заклеха" във вярност на клуба, като във Фейсбук "присъстващите" на последвалия мач с Етър, спечелен с 3:0, бяха повече от 20 хиляди. Да, ама не. 20 хиляди в социалните мрежи, а на стадиона не повече от 10 хиляди

Е, "армейци", искахте конкурентноспособност - получихте я, искахте емблема - получихте я, а сега... вие сте на ход!

Звезделин ХРИСТОВ/БЛИЦ СПОРТ