Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Киево загуби драматично у дома от шампиона Ювентус с 2:3 в мач с обрати и отменен от ВАР гол в първия кръг на Серия „А“. Срещата бе официален дебют за новата звезда на „бианконерите“ Кристиано Роналдо в италианския елит. Сами Кедира (3), Леонардо Бонучи (75) и Федерико Бернардески (90) се разписаха за гостите, а Мариуш Степински (38) и Джакерини (56-дузпа) бях точни за "летящите магаренца".

„Старата госпожа“ поведе още в 3-ата минута, когато Сами Кедира се разписа с прецизен удар за 0:1, след като бе оставен непокрит в наказателното поле. Пет минути след това Дъглас Коста даде страхотен пас към Жоа Кансело, но бранител блокира удара на португалеца.

Иван Радованович отправи първия сериозен удар за домакините, но покрай вратата на Войчех Шчесни. В 18-ата минута Кристиано Роналдо шутира встрани от вратата на домакините. След половин час игра Роналдо опита да изненада Сорентино от минимален ъгъл, но изстрелът му прелетя над напречната греда. Киево изненадващо изравни в 38-ата минута с хубав гол след удар с глава на Мариуш Степински, засякъл топката след страхотно центриране на Емануеле Джакерини.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

След почивката в 53-ата минута домакините получиха дузпа за нарушение на Жоао Кансело срещу Джакерини в наказателното поле. Три минути след това потърпевшият Джакерини се разписа от бялата точка за пълния обрат – 2:1. Последва натиск на гостите и пропуски на Федерико Бернардески и Кристиано Роналдо, чийто удар в 65-ата минута от далечна дистанция бе отразен с вещина от Срентино. Секунди по-късно отново португалската звезда можеше да изравни, останал непокрит в наказателното поле, но Качаторе блокира удара. В игра влезе още и Марио Манджукич, но хърватинът и Пауло Дибала също не успяха да се разпишат от изгодни позиции.

Завърналият се в Ювентус и освиркван през по-голямата част от мача Леонардо Бонучи изравни резултата в 75-ата минута, след като засече с глава центриране от корнер. Сорентино спаси удар на Марио Манджукич с глава в 83-ата минута, а две минути по-късно Ювентус реализира трети гол. Първоначално Сорентино изби шут на Кристиано Роналдо, но последва карамбол и Джорджо Киелини вкара топката във вратата с глава, докато вратарят лежеше на земята и след това бе заменен принудително от Секулин. Съдията реши да използва системата за видеоповторение (ВАР) и отмени решението си за гол заради игра с ръка в атака.

Драмата бе пълна в добавеното време, когато все пак гостите стигнаха до обрата и победата с гол на Федерико Бернардески (90). Италианският национал получи извеждащ пас от Дъглас Коста и от близка дистанция се разписа, донасяйки трите точки за шампионите.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ В СЕРИЯ "А"