Торино обърна гостуващия Дженоа с 2:1 в среща от 14-ия кръг на италианската Серия „А“ и се доближи до челната петица във временното класиране. „Грифоните“ поведоха с гол на Коуаме (36), но още преди почивката Ансалди (45+2) изравни след пас на Ринкон, а в последните секунди на първата част Андреа Белоти (45+5) направи обрата пълен. След почивката нито един от съперниците не стигна до попадение. Така „биковете“ записаха пета победа за сезона и събраха 21 точки на шестото място, изоставайки на две от петия Лацио, който е с мач по-малко. Дженоа допусна седма загуба в шампионата и остава на 14-а позиция с 15 точки.

Аутсайдерът Фрозиноне завърши 1:1 у дома с Каляри. Касата (14) изведе домакините напред в резултата след пас на Дзампано, а Диего Фариас (77) донесе точката за гостите от остров Сардиния. След хикса Фрозиноне остава предпоследен с 8 точки и на пет от спасителното 17-о място, на което в момента е Емполи. Каляри записа трето реми за сезона и е 14-и с 16 точки.

Сасуоло и Удинезе пък приключиха при 0:0 в мача си от този кръг. Сасуоло е седми след петото си реми за сезона, събирайки 20 точки. „Фриуланите“ са 16-и с 13 точки.

ИТАЛИЯ, СЕРИЯ "А" - СЕЗОН 2018/2019