Ювентус очаквано победи и Каляри, спечелвайки домакинството си от 11-ия кръг на Серия "А" с 3:1. По този начин "Старата госпожа" отново дръпна с 6 точки пред преследвачите Наполи и Интер, които имат по 25. 

Преди мача на а "Алианц Стейдиъм" в Торино звездата Кристиано Роналдо получи паметна фланелка с номер 400 по повод отбелязаните от него 400 гола в Tоп 5 първенствата на Европа. 

Тази вечер португалецът не успя да се разпише, като се отчете само с асистенция. Пауло Дибала откри резултата още в първата минута, след което в 36-ата Жоао Педро изравни - 1:1. Радостта на гостите обаче не трая дълго. В 38-ата минута Филип Брадарич си вкара автогол. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Без много да се напъват, "бианконерите" стигнаха и до трети гол. Отбеляза го Хуан Куадрадо след асистенция на Роналдо в 87-ата минута - 3:1. 

Противно на очакванията треньорът на Юве Масимилиано Алегри заложи на всичките си титуляри срещу 13-ия в класирането, имайки предвид мокрия терен и предстоящия сблъсък с Манчестър Юнайтед от груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят с "червените дяволи" е идната сряда от 22:00 часа в Торино.