Последният в класирането на Серия „А“ Киево записа четвърто поредно равенство, след като направи 1:1 като гост на Парма. „Летящите магарета“ удържаха ремито с човек по-малко.

Мариуш Стемпински даде аванс на Киево веднага след началото на второто полувреме, когато на два метра пред вратата засече пас на ветерана Серджо Пелисиер.

Шест минути по-късно Бруно Алвеш изравни с точно изпълнение на фаул. Две от трите попадения на бившия португалски национал в Серия „А“ са реализирани от пряк свободен удар.

В 74-ата минута Киево остана с човек по-малко, след като Фабио ДеПаоли получи втори жълт картон, но тимът от Верона успя да удържи равенството.

Въпреки че няма победа от началото на сезона и направил шест ремита през сезона, Киево има само три точки в класирането и заема последното място. „Летящите магарета“ започнаха първенството с отрицателен актив, след като им бяха отнети три точки заради счетоводни машинации. Парма е десети с 21 точки.

Емполи записа четвърти пореден мач без загуба, след като се наложи с 2:1 над Болоня. Франческо Капуто откри в 10-ата минута, но четири минути преди почивката Андреа Поли изравни.

Антонио Ла Гумина реализира победното попадение за домакините в 80-ата минута. С този успех Емполи събра актив от 16 точки и излезе на 14-о място. Болоня е в зоната на изпадащите, тъй като с 11 точки е на 18-а позиция.

ИТАЛИЯ, СЕРИЯ "А" - СЕЗОН 2018/2019