Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Кристиано Роналдо прекъсна почивката в Гърция, за да отпътува за Мадрид, където да се сбогува с всички, които са го подкепяли. След това той ще замине за Торино и след преминаването на медицински прегледи ще бъде представен в понеделник вечер с грандиозна церемония на стадиона на Ювентус, който е с капацитет 41 507 места. Едва след представянето си португалецът ще може да продължи ваканцията си до края на юли.

Невероятна мания обаче завладя Торино и цялата страна още преди пристигането на португалеца в Италия. Ясно е, че той ще играе с №7 в Ювентус, преотстъпен му от колумбиеца Хуан Куадрадо.

Още в първия ден от продажбата всички екипи с името на Роналдо би трябвало да свършили най-вече заради дългите опашки пред фен магазините на тима в Торино и Милано. Онлайн магазинът на „бианконерите“ пък на няколко пъти спираше от множеството поръчки. Очакванията са до края на годината да бъдат продадени 3 милиона фланелки с името на португалеца. Клубът пък вече има с 1 милион фенове повече в социалните мрежи, а в Торино дори вече се продава сладолед с името на Роналдо.