Нападателят Макси Лопес, който преди години защитаваше цветовете на Барселона и Милан, нападна бившата си съпруга Уанда Нара и новия й мъж Мауро Икарди. Аржентинецът разкри, че има много проблеми с двамата, които не му позволяват да общува с децата си, като сподели още, че едрогърдата блондинка мисли само за пари.

"Имаше постигната договорка пред съда, която никога не се спазва. Те не ми позволяват да виждам децата си. Винаги опитвам да говоря с Уанда, но всичко, което трябва да е лично, излиза публично в социалните мрежи. Дълго време не си говорехме", каза Лопес.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Те не ме уважават. Тя винаги мисли за пари, дори и да не й липсват. Казах на съпруга на бившата ми жена, че ще ме разбере, когато стане баща. Да гледам, че децата ми са използвани по този начин, ме вбесява. Също така той ми затваря телефона, когато се опитвам да говоря с децата си", каза още аржентинецът. 

Припомняме, че скандалната Уанда Нара преди години заряза Макси Лопес заради един от най-добрите му приятели - Мауро Икарди. Оттогава назря и огромна неприязън между двамата.