Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Бразилският национал Дъглас Коста от Ювентус беше изгонен в добавеното време при победата с 2:1 над Сасуоло, след като наплю в лицето Федерико ди Франческо.

28-годишното крило през целия мач имаше стълкновения със сина на треньора на Рома – Еузебио ди Франческо. Първо го удари в главата, след това го фаулира грубо и цапардоса с лакът в лицето, а след това го наплю. Заради тези си изпълнения Ди Франческо първо получи жълт картон, а за заради плюнката и червен.

Мнозина се питат какво ще бъде наказанието на играча на Ювентус, тъй като в правилника на Серия „А“ няма предвидена санкция за червен картон заради наплюване.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Има обаче няколко подобни прецеденти. В предишни случаи за подобни прояви е налагане отнемане на състезателни права за три мача. При бразилеца обаче има и утежняващи обстоятелства – предишните му прегрешения в мача срещу Ди Франческо. За това няма да е изненада, ако крилото бъде наказан за общо пет мача.

Отсъствието му може да се окаже ключово за Ювентус в предстоящите срещи, тъй като на „бианконерите“ предстои сблъсък с Наполи след три кръга.

След края на мача треньорът на „Старата госпожа“ Масимилиано Алегри уточни, че Дъглас Коста със сигурност ще бъде глобен от клуба заради действията си.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ В СЕРИЯ "А"