Tреньорът Реал (Мадрид) Зинедин Зидан бе недоволен след равенството 1:1 срещу Леванте у дома.

“Няма как да сме щастливи от показаното днес. Срещу Валенсия също изпуснахме две точки, но тогава поне играхме добре. Като цяло не съм притеснен, но е факт, че този път не бяхме на висота”, започна Зидан.

“Роналдо е много важен за нас, но когато го няма, пак трябва да се справяме. Можехме да спечелим и без него. В сряда той ще бъде на върха на атаката срещу АПОЕЛ в Шампионската лига”, увери французинът.

“Решението на проблема е в самите нас. Няма да променя плана си да правя такива ротации само заради един слаб мач. Всеки може да има собствено мнение по въпроса, но аз взимам решенията. Вярвам в това, което върша. Просто трябва да се справяме по-добре, защото можем да го направим. Началото на всяка среща е важно и тогава трябва да сме по-активни, а днес това не се случи. Този следобед ни липсваха много неща. Не стартирахме на ниво, а след това допуснахме гол и Карим Бензема се контузи. По принцип ние трябва да сме тези, които отбелязват първи. Нужно ни е обаче търпение, а не да тръгваме като луди напред. Физически сме в отлична форма и това се видя през втората част, когато бяхме много силни. Но за да вкараш, трябва да създадеш възможности. Малко съм ядосан от начина ни игра, докато владеехме топката. Бяхме наказани заради малките грешки и липсата на внимание“, каза още треньорът на Реал (Мадрид).

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!