Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) представи официално бразилеца Винисиус Жуниор, уреден още преди година от Фламенго за 45 милиона евро.

„Всеки сезон Реал се стреми да играе на най-високо ниво и да спечели всичко. Това ни налага историята. Борим се за всеки трофей, без да забравяме стойностите. Ще работим за изграждането на най-добрия отбор за бъдещето. Продължаваме да търсим най-добрите таланти“, сподели президентът на клуба Флорентино Перес.

„Аз имам уникална възможност. Всеки футболист мечтае да играе за Реал (Мадрид). Искам да покажа, че заслужавам това. Идвам от семейство, с което се гордея. Ще живея далеч от родителите, от братята и сестрите ми, но за мен това бе нужно. Сега имам честта да стигна до върха с Реал. Аз съм само на 18 години, но съм готов да покажа на треньора и моите съотборници своите качества. Имах възможността да избирам между големи клубове и избрах Реал. Това е най-добрият отбор в света. Ние сме Реал и винаги искаме повече“, заяви нападателят Винисиус Жуниор.