Бившият кандидат за президент на Барселона и близък приятел на Христо Стоичков - Хосе Мария Мингея, направи любопитно разкритие как каталунците са допуснали голяма грешка, която ще се види в близките 10 години. Испанският шампион отказал да привлече една от звездите на световния футбол. Агентът разказа как през лятото е предложил звездата на ПСЖ и световния шампион Франция Килиан Мбапе на каталунския гранд, но от „Камп Ноу“ не пожелали да започнат преговори.

„На 5 август тази година предложих на Мбапе на Барселона. Те не се заинтересуваха и смятам, че оттам допуснаха грешка, която ще се види в следващите 10 години“, каза Мингея пред La Porteria.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Бащата на Мбапе ми сподели, че за сина му би било много специално да играе в един състав с Меси“, допълни Мингея за младия френски нападател, който е сочен за един от най-обещаващите футболисти в света.

През лятото на 2017 година Мбапе бе спряган за ново попълнение на Реал (Мадрид), но в крайна сметка напусна Монако в посока ПСЖ, който плати за него 180 милиона евро.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК