Ръководители на Реал (Мадрид) ще летят за Лондон да започнат преговори с Тотнъм за голмайстора Хари Кейн още тази седмица. Според испанските медии „кралете“ имат готова оферта от 173 милиона паунда за английския национал, който би могъл да бъде първата покупка за новия „Галактико“ на гранда от Мадрид.

Хари Кейн е свързван с „белия балет“ в последните няколко години и сега от испанския тим ще направят сериозна офанзива за привличането му. Голмайсторът на „шпорите“ е аут до края на сезона заради контузия, получена в първия 1/4-финал срещу Манчестър Сити (1:0) в Шампионската лига. Нападателят има 17 гола този сезон и има общо 178 попадения за лондончани във всички турнири.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Други спрягани имена за новия „Галактико” на Реал са белгиецът Еден Азар от Челси и французинът Пол Погба от Манчестър Юнайтед. Според последните слухове „кралският“ клуб се е съгласил да плати 150 милиона евро за Погба, каквато е исканата сума от „червените дяволи“. Треньорът Зинедин Зидан лично настоявал да има в състава си своя сънародник., също е силно искан.

Пол Погба премина в Манчестър Юнайтед от Ювентус през 2016 година за рекордните по това време 105 милиона евро, а този сезон има 16 гола и 10 асистенции за 43 мача във всички турнири. В момента халфът получава по 17 милиона евро на година и Реал би трябвало да му предложи поне същата заплата, ако иска да го привлече. За сравнение Гарет Бейл получава по 15 милиона евро на сезона в Реал, а капитанът Серхио Рамос печели по 11.8 милиона евро годишно, а това са двамата най-платени футболисти на тима.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН - СЕЗОН 2018/19

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019