Треньорът на Реал (Мадрид) Хулен Лопетеги бе крайно разочарован след загубата при визитата на Алавес с 0:1 след допуснат гол в последните секунди. 52-годишният посочи като оправдание за шокиращото поражение и въобще лошата серия – три загуби и едно равенство във всички турнири, контузиите на някои футболисти.

“Искахме да спечелим. Започнахме мощно, имахме възможности за гол, но това, че не вкарахме ни въздейства зле. Загубата е прекалено наказание за днешното ни представяне. Нужно е отново да се подсилим с футболисти, които сега са в “лазарета”. Имахме малшанса да ни споходят много травми по едно и също време. Трябва да се върнем на победния път възможно най-скоро”, сподели Лопетеги след мача.

“Насъбраха се лоши неща, дойдоха и контузиите на Карим и Гарет. Някои много важни играчи не са на терена и това е от значение. Сега ни е нужно спокойствие. Този отбор работи много здраво в последните три месеца. Трябва да гледаме напред, защото сме близо до челото на класирането, а е месец октомври. Аз съм първият виновник за ситуацията“, допълни наставникът на „кралския“ клуб.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА - ТУК