Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Новината за трансфера на вече бившата звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо предизвика реакции у играчите на "белите". След 9 години на "Сантиаго Бернбабеу" португалецът остави много приятели, които се сбогуваха с него в социалните мрежи.

Ето част от тях:

Серхио Рамос: Кристиано, попаденията и постиженията ги поворят сами за себе си. То заслужи видно място в историята на Реал. Феновете винаги ще те помнят. За мен беше удоволствие да бъде от твоя отбор, Прегръщам те и ти желая късмет.

Маркос Йоренте: Успех в новия отбор, Кристиано. Спомените, които ни остави са незаличими. Ти написа история и никога няма да те забравим.

Тео Ернандес: Радвам се, че играх с  най-добрия. Пожелавам ти всичко най-добро в новото начинание. Сбогом, легендо!

Борха Майорал: Кристиано, за нас беше чест да бъдем твои съотборници. Благодарим ти, че винаги помагаше на младите. За нас беше удоволствие.

Начо Фернандес: Радвам се, че бяхме в един отбор. Ти си и винаги ще бъдеш номер 1. Всички фенове ще те помнят като лидера на отбора. Късмет в новия отбор.

Марко Асенсио: За мен беше удоволствие да играя в един отбор с теб. Ти си пример за всеки. Желая ти късмет в новия отбор.