Волейболистите на Левски домакинстват на ЦСКА утре от 18:30 часа в столичната зала "Универсиада" в мач от 19-ия кръг на Суперлигата. Както вече стана ясно, вечното дерби ще бъде затворено за привърженици на "червените", като ще се играе само пред публика на "сините". Ттреньорът на Левски Владимир Николов коментира очакванията си преди мача пред официалната фейсбук страница на клуба.
 
- Предстои ти втори мач като треньор на Левски София срещу ЦСКА. Първият го загуби, какво очакваш от този утре?
- През есента отстъпихме с 1:3 гейма в тяхната зала и срещата беше оспорвана. Горещо се надявам утре да стигнем до победата.
 
- На мача в „Универсиада” няма да има фенове на ЦСКА. Ще загуби ли малко от блясъка си дербито?
- Винаги е хубаво, когато подобни срещи се играят пред фенове и на двата съперника. С оглед на сигурността на публиката обаче това е най-логичното решение. В залата ще има много деца, както от школата на клуба, така и от волейболното ни училище, които също са доста запалени. 

- На мача в Бургас имаше и агитка на Левски. Изненада ли те това?
- Изключително приятно е, когато ни подкрепят феновете. В Бургас се създаде много добра атмосфера, но наши привърженици имаше също така в Добрич, в Разлог. Радвам се, че предизвикваме интерес сред тях и наистина се надявам тепърва да ги радваме с успехи.
 
- Левски София обаче загуби с 0:3 от Нефтохимик 2010. Каква беше причината?
- От спортно-техническа гледна точка това бе ефективният сервис, който изпълняваше съперникът. Играчите на Нефтохимик 2010 показаха повече майсторство и умения от нас.
 
- Очакваш ли по-различно представяне на тима срещу ЦСКА?
- Разбира се. Подобни мачове винаги имат различен заряд и атмосфера, независимо на кое място в класирането се намират двата отбора. Затова и вечното дерби е толкова специално във всеки спорт. Вярвам в потенциала на Левски София и възможностите на играчите. Надявам се да го покажат на полето.