Левски посреща ЦСКА в полуфинал-реванш за Купата на България. Двубоят е на 25 април (сряда) от 18:30 часа на Националния стадион „Васил Левски“. След първия двубой „сините“ водят с 2:0. Агенция БЛИЦ намери популярния водещ и продуцент Андрей Арнаудов за коментар преди сблъсъка. Андрей и Иван бяха част от Управителния съвет на клуба преди няколко години.

-Андрей какво очакваш от реванша?
-Очаквам да играем на финал.

-Левски има ли психологическо предимство след изравняването от 0:2 до 2:2?
-Искам да отбележа, че аз в никакъв случай не съм голям футболен специалист. Ясно е, че всички в България разбират от футбол. Но този треньор, с който не сме много щастливи, каза много вярно нещо наскоро -  че Левски е много странен отбор. И аз наистина не знам какво да очаквам. Но при всички положения ЦСКА много трудно ще ни победи с три чисти гола. В най-лошия случай, ако се представим по най-лошия начин, може двубоят да отиде на продължения. Мисля обаче, че ще ги отстраним в редовното време.

-Според теб има ли напрежение, когато играчите осъзнават, че с този мач може да спасят сезона?
-Аз първо не съм сигурен, че те осъзнават в кой отбор играят. Наскоро някой беше казал, че никой не им е обяснил кой е Гунди и Васил Левски. Трябва да има хора, които да го правят това. На футболистите толкова неща им се случиха напоследък, че... Не смятам, че стресът може да ги гипсира. Всъщност, ЦСКА се намира в много по-лоша ситуация. Те цял сезон щяха да стават шампиони, дубъл да правят, а в момента са на никъде.

-Къде ще гледаш мача?
-От последните четири мача два ги изпуснах, имах страшно много работа. Със сигурност няма да съм на стадиона, но се надявам да си свърша работата, за да го гледам въобще.

-Хващал ли си се на бас с приятел или противник и сега ще го направиш ли?
-Като ни биха с 1:0 с гола на Каранга накрая един приятел ми взе 200 лева (смее се). Хващаме басове, закачеме се, така става по-интересно да гледаш мач.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ