Прекрасно настроение цареше на днешната тренировка на състезателките по художествена гимнастика в залата на „Раковски”. Председателят на федерацията Илиана Раева изненада всички момичета и треньори с боядисани яйца по случай наближаващия Великден.

Шефката влезе в залата с две кошници с боядисани яйца. Естествено, тематично – в златно, за да има повече златни медали. Момичетата подариха на Илиана Раева цветя в отговор на прекрасния ден и настроение в залата.

Въпреки приповдигнатия дух, все пак денят беше съвсем обикновен и работен за треньорите и състезателките. Момичетата показаха съчетанията си, а Илиана остана доволна от работата до момента. Тя проведе и обстойни разговори с всички – както от ансамбъла, така и от индивидуалното направление. За пореден път на базата на „Раковски” се работеше на максимални обороти и отдаденост от абсолютно всички.

Следващото състезание е Световната купа в Ташкент 21/23 април. Освен ансамбълът ще участват и Катрин Тасева и Боряна Калейн в индивидуалната надпревара.