Един от основните елементи в най-успешния български ансамбъл по художествена гимнастика - Цветелина Стоянова разкри истината за отношенията си с останалите момичета от отбора.

Тя пострада тежко преди Олимпиадата в Рио, където грациите се завърнаха с бронзови медали, след което се заговори за отчуждение между нея и останалите.

"Напоследък в медиите много ни скарват с бившите ми съотборнички. Все нещо делим. Истината е, че не съм скарана. Не поддържам връзка с всички, това е важно да го уточним, но с по-голямата част от тях поддържам връзка. Някои от тях решиха да повярват на лъжите на хората и си прекратихме отношенията.

Бях на гости на Рени (Ренета Камберова) и тя ми идва на гости, и говорихме. Това си коментирахме - казах й, че до мен са достигнали много лоши неща, които са говорили за мен. А тя казва, а до нас достига еди какво си. И седнахме и се разбрахме.

С Мишето (Михаела Маевска - помощник треньор в новия ансамбъл) също си пишем след състезанията. Радвам се за нея. Много съм щастлива за новия ансамбъл. 5 състезания - 5 медала. Харесва ми как мачкат конкуренцията, а композициите им са изключително сложни", коментира Стоянова в интервю пред bTV.