Невяна Владинова спечели пълен комплект медали от Световната чалъндж купа в Минск. Тя взе злато на обръч, сребро на бухалки и бронз на лента. Тази сутрин Неви и цялата българска делегация се прибраха в София. Утре имат тренировка на „Раковски“, а в сряда по обяд отново заминават – този път за последната Световна чалъндж купа в Казан (Русия). В края на месеца е и последното състезание за сезона – световното първенство в Песаро (Италия).

„Тренирахме много, направихме доста промени, които за щастие видяхме, че са в добра посока. Чак да съм се отчайвала – не“, започна Владинова.

На въпрос, как се е справила след по-колебливия първи ден, Неви отговори „Работих цяла нощ преди финалите. Шегувам се, естествено. Чувствах се по-уверена във финалите“.

„Чувствам добре промените в композициите, съчетанията ми вървят по-леко така и мисля, че бързо ще се справя. Тази Световна купа бе много полезна за мен. Щастливата съм че взех тези три медала. Но ги забравяме, вдругиден заминаваме пак и всичко започва отначало“, завърши Невяна Владинова.

ПРОГРАМА ДО КРАЯ НА СЕЗОНА
11-13 август
 - Световна купа от сериите "Чалъндж" в Казан - Невяна Владинова, Катрин Тасеваансамбъл
29 август-3 септември - световно първенство в Песаро - Невяна Владинова, Катрин Тасева, ансамбъл (официално)