Петте ни състезателки по художествена гимнастика в индивидуалното направление - Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова и Петя Борисова са на възстановителен лагер в столичния SPA комплекс Царско село. Любезните домакини са предоставили на момичетата всичко, от което имат нужда. Подобни лагери са традиционни, за да може състезателките да се възстановят, но и да се подготвят за предстоящите състезания от втората част на сезона. Естествено, най-сериозният турнир, който ги очаква, е световното първенство в Пезаро (Италия) (30 август – 3 септември).

Фотографът на федерацията по художествена гимнастика Анна Недкова засне страхотни мигове на момичетата в комплекса. Липсваше единствено Катрин Тасева, която получи покана да присъства на турнира „Тракия Къп” в Пловдив. Останалите четири грации са се отдали на почивка, но и продължават да работят във фитнеса, за да поддържат форма, пишат още от федерацията по гимнастика.

Комплексът предлага абсолютно всички условия за посетителите, в това число и българските състезателки. Те имат на разположение открит и закрит басейн, билкова сауна, джакузи, инфраред сауна и ледена вана, модерен фитнес център. Специалистите от центъра по физиотерапия предлагат масажи и медицински процедури, които са съобразени с индивидуалните нужди на всяка една от тях.

Всяко едно от момичетата прекарва свободното си време с книга в ръка, гледане на филм или разходка в парка на комплекса. На тяхно разположение е и параклисът "Свети Георги Победоносец", в който грациите запалиха свещичка за здраве, късмет и успехи.

На 13 юни момичетата, заедно с ансамбъла, заминават на спортен лагер в Япония.