Близо 60 000 фенове на Щутгарт избухнаха в бурни аплодисменти и скандирания в чест на Красимир Балъков, Джоване Елбер, Йоахим Льов и останалите от големия отбор на Щутгарт от втората половина на 90-те години на ХХ век. Немалка част от тима се събра вчера, за да отбележи 20-ата годишнина от спечелването на Купата на Германия през 1997 година.

Играчите отново позираха с трофея, който преди две десетилетия завоюваха след успех с 2:0 над Енерги (Котбус) след голове на Елбер. След това присъстващите излязоха на терена на „Мерцедес Бенц Арена“ и получиха аплодисментите на 58 872 зрители по трибуните преди мача с Фрайбург от 10 кръг на Бундеслигата, който „швабите“ спечелиха с 3:0.

Сред присъстващите от легендарния тим бяха Красимир Балъков, Джоване Елбер, тогавашният треньор Йоахим Льов (сега начело на националния отбор на Германия), Томас Шнайдер (в момента асистент на Льов в „маншафта“), бившият капитан на Щутгарт Франк Верлаат, Томас Бертолд (световен шампион с Германия от 1990 година), вратарят Франц Волфарт, Кристиан Листеш и други. От магическия триъгълник Балъков-Елбер-Бобич липсваше само Фреди Бобич.