Треньорът на Етър Станислав Генчев коментира предстоящото домакинство на тима си срещу Левски в 12-ия кръг на Първа лига. Срещата е в неделя от 17:30 часа.

"Излизаме за победа. Надявам се да покажем добра игра, както в предния мач, но този път да излезем победители. Не са само мачовете с Левски, ЦСКА и Лудогорец. Не подценяваме никой съперник знаем си възможностите и се стремим да измъкнем максимума от всеки двубой".

"Откакто имат такъв италиански специалист в Левски, играта в защита се подобри. Италианците са известни с това нещо. Организацията в играта е по-добра, но имат и слабости, ще се опитаме да ги използваме", добави Генчев.

"Това, което аз си желая, е хората пак да си тръгнат усмихнати, като след мача с ЦСКА, но този път и да са горди, че сме победили".

"Нашата основна цел, когато влязохме в елита бе да запазим мястото си и да се утвърдим. Апетитът идва с яденото. Ние показахме добър футбол и можем да се надиграваме с водещите отбори. Битката за първото място не ни вълнува", каза Генчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма