Красимир Балъков ще даде специална пресконференция след мача Етър – Ботев (Враца). Повод за нея са плановете, които обмисля главният мениджър на „виолетовите” след края на шампионата в Първа лига, информираха загадъчно от клуба от Велико Търново. Както е известно, Балъков е спряган за поста на Петър Хубчев, като след появилите се публикации в деня на евроквалификацията с Косово изригна, недоволствайки от писанията.

"Както е известно, Балъков прие предизвикателството да оглави родния си тим с цел да го остави в Първа лига. Това стана през миналата година, а през настоящата Етър до последно спореше за място сред първите шест отбора. В момента тима е на седмо място в класирането и има всички шансове да го запази и играе бараж за Лига Европа.

След злощастното отпадане от Купата на България - от Локомотив (Пловдив) след дузпи, Красимир Балъков реши да говори за бъдещето на футбола във Велико Търново и за своите планове след края на сезона. Това той ще направи на нарочна пресконференция веднага след края на мача Етър – Ботев (Враца) от поредния кръг на плейофите в петък, 5 април", добавиха от Етър.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019