Авторът на хеттрик за победата на Етър над Верея с 3:0 Иван Петков даде мнението си за успеха на тима, а и на представянето си, след като заслужено беше избран за Играч на мача.

Цар Иван разкри, че всички в Етър силно желаят да се класират в Европа и целта пред отбора е да пребори третия в крайното класиране за квота за Лига Европа.

"Доволен съм, беше от мач от графата "задължителни". Благодаря на колегите, че ми помогнаха да реализирам головете и на треньора, че ме пусна да играя. Надявам се да играя и занапред, много е приятно. Благодаря и на хората, които са гласували за мен. Това ми е първи хеттрик за Етър в Първа лига", коментира Петков.

"Тренирахме 3-4 дни с центрирания, благодаря на Крум за подаванията, съобразяваме се със съперника. Днес търсихме центриранията, където сме силни", добави опитният нападател.

"Целта ни е да спечелим седмото място и да преборим третия за Европа. Славия, Локомотив (Пловдив) и Ботев (Враца) са класни съперници, но от четирите отбора, които ще играят, ние сме най-добрите", подчерта Цар Иван.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019