Безплатен превоз за желаещите да гледат баража за Лига Европа между Левски и Етър организира великотърновският клуб. За целта ще бъдат отпуснати автобуси, а отделно агитката ще пътува с коли.

Пътуването с автобуси ще става с предварително записване, като на тел. 0887 704 624 могат да се подават имената на желаещите, пишат "виолетовите". Крайният срок за записването е понеделник, 27 май, до 13:00 ч. Автобусите ще тръгнат за София във вторник в 15:00 ч. от стадион "Ивайло".

Председателят на "Фенклуб Етър" Венелин Русанов уточни, че феновете от агитката се организират да пътуват с коли, а всички останали привърженици могат да ползват безплатните автобуси.

От Етър призоваха привържениците да дойдат и да подкрепят тима в най-важния му мач за годината. От 28 години "болярите" не са играли в европейските клубни турнири и сега са само на един мач от трето участие! Двубоят Левски – Етър е на 28 май от 20:00 ч. на стадион "Георги Аспарухов". Победителят придобива право на участие в Лига Европа, като при равенство в редовното време ще се играят продължения и евентуално дузпи.

"Подкрепете Етър и бъдете неговият 12-и играч в най-важната му битка за последните десетилетия!!!", призоваха "виолетовите".
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019