Генералният мениджър на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков е оптимист за оставането в елита, въпреки че тимът загуби с 0:1 от Септември в София в първи мач от група “Б” на втората осмица на Първа лига.

"Трябва ни една победа в момента, за да излезем от дупката. В такива мачове късметът ни загърбва. Галчев ни вкара с късмет и срещу такова нещо не можеш да направиш нищо. Играхме по-добре от Септември, през второто полувреме ги натиснахме, но и това го има във футбола. Нашият колектив е перфектен и съм сигурен, че ще дойде момент, в който късметът ще ни покрие. Не искам играчите ни да мислят за класирането. Ние сме на 10 точки зад Локомотив и Септември още на старта на плейофите, но все пак, докато имаме шансове, ще се борим. Етър играе убедително, играе хубав футбол, играчите са много добре подготвени физически, но не трябва да подценяваме отбора заради това, че няма точки. Аз като футболист съм играл с големи играчи като Джовани Елбер и Фреди Бобич за оставане в лигата и на следващата година в Шампионската лига, така че знам какво е да бъдеш в такава ситуация”, сподели Балъков след мача.

„Не се съмнявам, че ще останем в Първа лига, защото отборът е много качествен. Мислим мач за мач и очаквам да победим в следващата ни среща с Дунав. Имаме достатъчно време до понеделник, за да се подготвим. Напрежението и страха не водят до успех. Нищо, че сме загубили, убеден съм, че рано или късно ще си вземем точките", допълни една от легендите на българския футбол.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА