Главният мениджър на Етър Красимир Балъков остана доволен домакинския успех с 3:0 над Верея. Специалистът коментира и слуховете, гласящи го за национален селекционер. 

"Беше нормално да победим. Доволен съм от показаното до 70-ата минута. След това се подлъгахме по темпото на Верея. И все пак това е добър резултат за нас. Най-важни бяха трите точки. С тези три точки почти си осигуряваме първото място. Ние трябва да печелим и да поддържаме самочувствието. Ще бъдем още по-доволни, ако спечелим мача във вторник. Това би било голям успех за Етър. Срещу Локомотив (Пд) трябва да сме много концентрирани. Опасен отбор. Познавам много добре треньора. Той мен също. Дано имаме късмет и да победим. В този момент се явява мачът на сезона за Етър. Ние сме реалисти. Дори да загубим, сезонът няма да бъде загубен. Това е заслуга на треньорския щаб и най-вече на футболистите, а и на хората, които участват във финансирането на Етър. Работим всеки ден, за да направим крачки напред с Етър. Засега съм доволен. Но Европа е много далеч от нас. Нека първо си свършим работата", каза Балъков.

"Пожелах успех на Хубчев. Казах му да не обръща внимание на тези неща. Стопирахме спекулациите на минутата. След това бях при отбора и се разбрахме, че няма истина в това нещо. Днес на мача се видя", допълни легендата, давайки мнение за спекулациите.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019