Треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков призна след равенството 1:1 срещу Черно море в четвъртия кръг на Първа лига, че гол на гостите е бил неправилно отменен. Резервата Радослав Василев прати топката в мрежата на „болярите“ при резултат 1:1, но попадението не бе зачетено заради вдигнат флаг за засада, каквато на телевизионните повторения не се видя.

"Може би Черно море трябва да съжалява. Гледах повторение и може би нямаше засада при техния гол. Без тази ситуация, резултатът е справедлив. През първото полувреме  доминирахме, а второто в началото се поизморихме. След това се оправихме и към края имахме повече възможности и повече искахме победата", сподели Балъков след мача.

"Случи се същото, което стана и в Пловдив. Не бяхме тотално концентрирани, а когато си уморен трябва да си фокусиран. За първи път играем с тази централна двойка - Сърмов и Арти. Не знаехме как ще бъде, но двамата се справиха отлично. Отборът все още физически не е на топ ниво. Трябва с повече желание да се печелят точки в началото на първенството. Като цяло отборът има самочувствие вкъщи, рискува повече, изпълнява тактическите указания много по-добре. Имаме една прекрасна публика".

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019