Красимир Балъков изрази мнение, че Левски е победил Етър с късмет в последния му мач начело на "болярите". "Сините" надвиха "виолетовите" в баража за Лига Европа след гол на Валери Божинов в 72-ата минута. 

Балъков говори и за националния отбор, в който започва работа от утре, когато събира избраниците си на лагер в Национална футболна база "Бояна".

"Беше успешен сезон, разбира се. Казах и го преди последния мач. Щеше да е много хубаво днес да бяхме победили, но късметът беше на страната на Левски. Беше равностоен мач, борба по целия терен, искахме да избягаме от пресата на Левски. Второто полувреме се представихме по-добре, но за жалост двама опитни играчи като Живко Миланов и Валери Божинов ни наказаха", коментира Балъков пред Диема Спорт.

"Разбира се, след като се обърне каруцата, можем да търсим много причини. За съжаление Милчо Ангелов нямаше ден, опита се, но не беше така, както на нас ни се искаше. Това е футболът", каза спецът. 

"Помня добре последния си мач за Етър, срещу Левски беше. Спомените са хубаво нещо, но щеше да е добре да се случи и днес. Сега трябва много бързо да превключа, защото няма никакво време. Ще искам от футболистите в националния отбор да играят. Изключително кратко време, много проблеми с контузени хора, няма да е лесно, но затова сме там - да направим всичко възможно, да ги мобилизираме и да опитаме да използваме малкия шанс, който имаме", добави Балъков. 

"Преди мача със Славия казах на феновете на Етър много неща, те са една великолепна публика. Направихме едно възраждане на търновския футбол. Нямаме този отборен бюджет, който имат другите отбори, трябва много да се работи", продължи легендата. 

"Нищо не мога да ви кажа по въпроса с Черно море. Това е клубен проблем. Може би на 31 май в Бояна ще мога да ви кажа нещо повече на пресконференцията, която ще имам", каза още Балъков. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019