Наставникът на Етър Красимир Балъков похвали футболистите си за обрата от 1:2 до 4:2, който постигнаха при домакинството на Септември

"Явно, че превъзмогнахме повече от Септември, и то беше логично. Изобщо не съм доволен от първото полувреме. Доста сериозно си поговорихме на почивката. Може би точно там беше разковничето за тази хубава победа. Футболистите ме разбраха добре и реагираха. Каквото съм им казал, нека остане в кухнята, защото няма да е много хубаво да го кажа пред зрителите ви. Те много добре ме разбраха", обясни Балъков пред Диема Спорт. 

"Рядко се получават нещата, след като не си влязъл добре в мача, но за мой и техен късмет нещата се промениха. Можем да губим, но трябва да е с характер. Имаме добри футболисти, но бюджетът ни е за там, където се намираме - даже е за още по-надолу. Без характер, себераздаване, битка и залагане няма как да стане”, каза Балъков, който прогнозира много трудни битки между отборите за оставане/изпадане в Първа лига. “Дори да се паднем с Витоша (Бистрица), ни чака жестока битка. Дори по-голяма от такава с Пирин”, разясни героят от САЩ`94.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА