Треньорът на Дунав (Русе) Веселин Великов обясни защо отборът е загубил толкова категорично с 0:5 от шампиона Лудогорец в мача от шестия кръг на Първа лига.

“Не може с отбор като Лудогорец от 5 гола да направим три елементарни грешки. Даже си вкарахме и автогол. Случва се за първи път. Ицо Попадийн направи две елементарни грешки. Може би искаше да се докаже на бившия си отбор. Недопустимо е да искаме с толкова грешки да вземем точки. Трябва да имаме малко класа и самочувствие", сподели Великов след мача.

"С Черно море, Левски, Берое, Етър, а сега и с Лудогорец имахме положения, но нямаме класа. Затова не отбелязахме. Много неща не са наред, много неща трябва да подобряваме кондиционно. Най-важното е да реализираме положенията, които създаваме. Моето желание е да вземем дефанзивен халф, който да замести Станоев и Самир Аясс, които напуснаха. С един добър резултат в Пловдив нещата ще се променят. За първи път Лудогорец ни побеждава с такъв голям резултат от петте мача, в които сме играли”, добави наставникът на тима от Русе.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка