Треньорът на Дунав (Русе) Малин Орачев не бе доволен след домакинската загуба с 1:2 от Етър. След поражението "драконите" загубиха с общ резултат 1:4 битката за 11-ата позиция и оставане в Първа лига. Тимът от Русе ще играе допълнителен бараж срещу третия от Втора лига Царско село за запазване на елитния си статут.

"Не мога да бъда недоволен от момчетата. Раздадохме се, вкарахме, но допуснахме елементарна, детинска грешка в най-важния момент. Това е плод и на напрежението. След грешката мачът приключи. Имаме два дни да се възстановим, чака ни важен мач", сподели Малин Орачев след мача.

"Шансът и късметът в този мач не бяха на наша страна. Очаквам много труден мач в Пловдив срещу Царско село. За две седмици това ни е четвърти мач, а отборите от Втора лига играят по един мач на седмица. Наблюдавали сме ги, едва ли имаме с какво да се изненадаме. Отборите в България се познаваме. В един мач шансът винаги е 50:50. Нека останем в Първа лига, а после ще мислим за лятна селекция и всичко останало", допълни наставникът на "драконите".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА