Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков изрази задоволство от спечелената точка след 0:0 срещу Ботев (Пд) в Русе и призна, че той води тренировките на тима след раздялата с Веселин Великов.

“Доволни сме, че спряхме пропадането. Доволни сме на точката, Ботев са доста сериозен тим. В момента са в топ форма, виждате в последните мачове колко гола вкараха. Радващото е, че с тактическите тренировки през последните 4-5 дни успяхме да не допуснем гол, което ни пречеше в предните срещи. Ще продължа да тренирам отбора, защото след раздялата с Великов някой трябваше да го направи. Трябва да се постараем да не допускаме елементарни голове, които ни пречеха“, сподели Ивайло Петков след мача.

„Ще опитаме да намерим бързо треньор, аз нямам амбиция да бъда такъв. Няма обаче да бързаме с решението, което ще вземем. Искаме да вземем правилния човек, който ще развие нашия проект, не искаме да вземем някого просто защото нямаме треньор, а после да го изгоним след 3 месеца. Искаме да дойде специалист, който работи с много методики. Знаем, че е трудно по това време на годината и все пак ни предлагат доста треньори. Няма да бързаме”, добави още директорът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма