В неделя Дунав се изправя срещу шампиона на България. Мачът срещу Лудогорец е с начален час 21:00 ч. на Градския стадион в Русе. Главен съдия на срещата е Георги Кънчев Димитров от София.

Това е първи двубой между двата съперника за този сезон. Очакванията са отново за оспорван мач, поради факта, че миналия сезон „драконите“ записаха победа, загуба и два равни мача срещу „орлите“.

В състава на Дунав не се очакват промени в стартовия състав, с изключение отсъствието на Красимир Станоев, който получи тежка травма в двубоя с Левски. В лагера на гостите вероятно Димитър Димитров ще заложи на някои резервни състезатели с оглед на срещата, която изигра Лудогорец в четвъртък вечер от турнира „Лига Европа“.

Нека припомним, че касите на стадиона ще отворят в 18.00 ч., като билети ще бъдат продавани до 60 мин. от започване на срещата.

Публиката ще бъде допускана след 19.00 часа, съобщават от Дунав.

Цената на билетите е 20 лв. за централната трибуна и 10 лв. за останалата част от стадиона. Децата до 12 г. отново ще влизат безплатно, което обаче не им гарантира място по трибуните. Секторът отдясно на централната трибуна е запазен за картодържатели и деца от школата на Дунав.

От футболния клуб предупреждават отново за сериозните предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона, ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол.

Призоваваме повече фенове на отбора да дойдат на стадиона и да подкрепят своите любимци. Всички ние искаме достойно представяне на играчите, но те имат нужда да усетят, че им вярваме. Нека Русенци покажем, че винаги ще подкрепяме отбора, дори и в трудни моменти, а сега е именно такъв. Да пеем заедно песните на победата, а колкото повече сме, толкова по – надалеч ще ни чуят, допълват от клуба.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка