Един от основните спонсори на ФК Дунав през следващите три години ще бъде WINBET. Това обяви председателят на Управителния съвет на „драконите“ д-р Симеон Симеонов по време на официалното представяне на партньорството между футболния клуб и букмейкърската компания.

На пресконференцията присъстваха още зам.-кметът на Община Русе и член на УС на клуба Иван Григоров, изп. директор и член на УС на клуба Ивайло Петков, Петър Пенев – мениджър спортни залози към WINBET, Десислава Колева-Иванова – маркетинг и реклама към WINBET, треньорът Веселин Великов и футболистите Диян Димов, Мирослав Будинов и Бирсент Карагарен.

„Когато предложиш качество и добро представяне, хората го оценяват“, отчете зам.-кметът Григоров.

„Това със сигурност е плод на доброто представяне на отбора и оценка за работата ни до момента. Досега ФК Дунав не е имал спонсор от такъв калибър. Договорът е изключително благоприятен за клуба, идва в много подходящ момент и се надявам партньорството ни да продължи“, каза още д-р Симеонов.

Той разясни, че контрактът предвижда специално финансиране на школата, както и бонуси за добро представяне и класиране на представителния отбор на „драконите“, който в момента е в Топ 6 на родния футбол при завръщането си в елита след 25-годишна пауза.

„За нас е удоволствие да си партнираме. Вярваме в бъдещите ви успехи и се надявам, че това партньорство ще продължи“, сподели Десислава Колева – Иванова.

„Радвам се, че подкрепяме един от най-перспективните клубове в България през този сезон в лицето на ФК Дунав. Надявам се да продължавате в същия дух и ви желая да постигнете успеха на настоящия шампион на Англия Лестър", добави мениджърът спортни залози към WINBET Петър Пенев.
Той уточни, че предстои и обявяването на специален бонус с комплименти от WINBET за феновете на Дунав.

След подписването на официалните договори за партньорство между двете страни Десислава Колева-Иванова и Петър Пенев получиха и официални фланелки с логото на WINBET на гърба, с които „драконите“ ще играят през следващите 3 години.

Утре от 17:30 часа Дунав приема на "Лудогорец Арена" Берое при подновяването на първенството в Първа лига.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига