Голям и красив купон разлюля хотелски комплекс "Царско село" в неделя вечерта. Над 100 състезателки по художествена гимнастика, треньори и съдии бяха част от мощно парти - традиционно след всеки турнир. Българските красавици освен шампионски воля и дух демонстрираха и танцувални умения.

Големият отсъстващ от купона обаче бе председателят на федерацията Илиана Раева. Тя бе неотлъчно в залата от миналия вторник, когато започна международният турнир, а от четвъртък бе с ансамбъла и двете ни индивидуалистки - Катрин Тасева и Боряна Калейн. Шефката на федерацията не остави за миг българския отбор, който отново постигна невероятни успехи - осем медала. Три от тях спечели ансамбълът - златен в многобоя, златен на пет обръча и бронзов на три топки и две въжета. Катрин Тасева завоюва четири медала - златен, два сребърни и един бронзов, а Боряна Калейн също взе един бронз.

Илиана Раева е пропуснала купона след края на Световната купа, за да се подготви за хубаво пътуване. Днес рано сутринта тя и Наско Сираков заминаха за Милано. В Италия празнуват Великден, а семейството веднага се потопи в красивата италианска атмосфера. "Заслужен релакс" написа жената, която продължава да жъне успехи начело на федерацията и да държи художествената гимнастика сред световния елит.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

СНИМКИ ОТ СВЕТОВНАТА КУПА
Фотограф: АННА НЕДКОВА